Onze ontstoppingsdienst

Een verstopping in huis is super vervelend. Laat daarom steeds al uw ontstoppingen uitvoeren door een vakman. De ontstoppingsdienst van Janssens Groep is de referentie alle ontstoppingen van uw afvoer, toilet, bad, douche, gootsteen, leidingen,… 

Onze werkwijze

Wij bieden u een vlotte oplossing voor uw verstopte leidingen van het bad, douche, lavabo of wc.
Wat typisch is aan verstoppingen in je afvoer, is dat je er altijd geheel onverwacht mee wordt geconfronteerd en op de minst ideale momenten van de dag.

Zijn uw toezichtputjes dichtgeslipt? Of heeft u last van geurhinder?

ALLE AFVOERLEIDINGEN

Wanneer u zelf probeert uw afvoer of wc te ontstoppen kan het wel eens zijn dat het water op uw vloer of in uw kast terecht komt. En dát kan niet de bedoeling zijn… Dus speel op zeker: vertrouw het toe aan onze professionele ontstoppingsdienst! We zorgen ervoor dat u snel van deze hinder verlost bent
Ontstoppingswerken
Ontstoppen service

EXTRA'S

Volstaan onze courante ontstoppingstechnieken niet? Dan is er mogelijks meer aan de hand. In dat geval adviseren we één of meerdere van onze bijkomende analysetechnieken.

We zetten de technieken alleen in wanneer noodzakelijk én na jouw uitdrukkelijke toestemming.

  • Camera-inspectie: met een digitale camera inspecteren we je afvoeren en hoofdriolering voor verzakkingen, breuken, wortelingroei of andere structurele problemen.
  • Camera-inspectie met zender: deze bijzondere camera laat een grondige inspectie toe én brengt het verloop van de afvoer of riolering perfect in kaart. Je weet meteen waar het probleem zich exact bevindt..

CONTACT

Anthonis De Jonghestraat 32H
9100, Nieuwkerken-Waas