VERHUUR MATERIAAL

Bij Janssens Groep verhuur en verkoop kan u als particulier of professional terecht voor het huren of van diverse materialen. Heeft u een vraag over onze materialen? Aarzel niet ons te contacteren. 

Soorten materialen

De materialen van Janssens Groep staan voor hoge kwaliteit en snelle service.  U bent bij Janssens Groep aan het juiste adres voor betrouwbaarheid, goede en perfecte prijs-kwaliteit verhouding die u zoekt.

AFKORTZAAG

De afkortzaag wordt ook wel een verstekzaag genoemd en is geschikt voor het afkorten van verschillende materialen

HOGE DRUKREINIGER - Kranzsle

Een hogedrukreiniger is een apparaat dat water onder hoge druk (> 100 bar) door een speciale slang naar een spuitpistool leidt, zodat hiermee hardnekkig vuil kan verwijderen

DIESEL HEATER

Een Mobile dieselkachel ook wel heteluchtkanon genoemd, is uitermate geschikt als bijverwarming op plaatsen waar geen vaste verwarming is. Een mobile kachel is eenvoudig te verplaatsen en hebben een hoog vermogen.

BOUWDROGERS

Een bouwdroger is een bouwmachine die wordt gebruikt voor de ontvochting van een bouwplaats. Bouwdrogers worden vaak bij nieuwbouw toegepast.

LASER TUINFREES

Een tuinfrees is een handige machine om de grond om te zetten en te verbeteren. Het is veel minder arbeidsintensief of tijdrovend dan alternatieve methodes

BOSMAAIER/TRIMMER

Een bosmaaier is draagbaar gereedschap dat in de groene sector voor verschillende werkzaamheden gebruikt wordt, zoals: het maaien van grassen, kruiden en lichte houtige gewassen rondom obstakels of beplantingen; het afzagen van kleine houtachtige gewassen.

HETE LUCHTBRANDER EPDM - Leister

Heteluchtbrander met krachtige en windbestendige vlam, wat aangenamer werken op het dak toelaat.

STROOMGROEP 220V

De draagbare generator is voorzien van een uniek invertersysteem dat zorgt voor een constante stroom zuivere en soepele spanning voor gevoelige apparatuur.

VENTILATOR 500

De ventilator 500 heeft als doel luchtcirculatie – drogen van natte ruimten of op bouwwerven (beton, metselwerk, pleisterwerken, schilderwerken, chape…)

TRILPLAAT - Lumag

Een trilplaat helpt bij het aantrillen van grond, stol, zand en klinkers bij aanleg van tuin, oprit en terras

CONTACT

Anthonis De Jonghestraat 32
9100, Nieuwkerken-Waas